Margrete den første

Margrete trakk seg formelt som formynder i 1401 men hadde sett seg ut en passende brud til Erik nemlig Filippa av England datter av Henrik IV samtidig som hun håpet på et bryllup mellom Eriks søster og prinsen av Wales. I forbindelse med oprettelsen af Københavns Universitet i 1479.


Margrete Den Forste 2021 Silver Screen Photo Mona

Som den første af den oldenborgske slægt valgtes han til dansk konge efter at have giftet sig med den barnløse Christoffer af Bayerns 18-årige enke Dorothea af Brandenburg der viste sig at være en væsentlig medspiller i opbygningen af den oldenborgske kongemagt feks.

. Jakob Oftebro vann i går kveld Robertprisen for årets mannlege birolle for filmen Margrete den første. Filmen handlar om dronning Margrete som har samla Danmark Noreg og Sverige til ein union. Juli 1397 forseglet 67 geistlige og riksråder kroningsbrevet der de lovet troskapsed til kongen.

Det Nationalhistoriske Museum på. Margrete den Første er en dansk spillefilm fra 2021 skrevet og instrueret af Charlotte SielingFilmen foregår over en måneds tid og omhandler Margrete 1 der i 1402 forsøger at få giftet sin adoptivsøn Erik af Pommern med Philippa af England for at indgå en stærk alliance der kan sikre KalmarunionenDa en mand dukker op og påstår han er hendes afdøde søn bliver der.


Keld Navntoft X2f Afp X2f Getty Images Queen Margrethe Ii Of Denmark Wears Diamond And Pearl Jewels Including The Queen Margrethe Ii Tiara Royal Jewels


1 1 2019 Koningin Margrethe Koningin Queen


Pin Pa Margrethe 1


Margrete Den Forste I 2021 Skuespiller Film Aegteskab


Pin By Peta Bowker Douglass On Royals Eccentric Clothing Danish Royal Family Royal


I2tmg Qiiqwe4m


Margrete Den Forste Borg Foto Drama


Artwork Queen Margrethe Ii Decoupage 1 Artwork Decoupage Art


Margrethe Den Forste Studios Kirke Portraet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel